Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Jaký typ jazykového kurzu si mám vybrat - konverzace angličtina

13.5.2012

Stojíte před rozhodnutím, jaký typ jazykového kurzu si máte vybrat. V minulém příspěvku jsme si detailně popisovali náplň, strukturu a cíl standardního (obecného) jazykového kurzu. Pouze připomínáme, že tento jazykový kurz je určen pro studenty, kteří se chtějí angličtinu naučit, popřípadě zdokonalit ve všech jejích oblastech, jako je gramatika, komunikace, poslech, čtení a psaní.

Co je obsahem konverzačních jazykových kurzů?

Jestliže se rozhodnete studovat angličtinu intenzivněji a efektivněji, můžete si standardní výuku angličtiny rozšířit o hodiny konverzace. Pokud však chcete navštěvovat pouze konverzaci, i toto je samozřejmě umožněno.

V těchto jazykových kurzech se konverzačním způsobem procvičují gramatické jevy, slovní zásoba k určitému tématu a aktivní procvičování reálných situací. Během výuky angličtiny, naši zkušení lektoři maximalizují čas strávený mluvením každého studenta a trvají na aktivním používání angličtiny.

Pro koho jsou tyto jazykové kurzy určeny?

Tyto jazykové kurzy jsou určeny převážně pro ty studenty, kteří si chtějí angličtinu zdokonalit při aktivní komunikaci s rodilým mluvčím. Tyto jazykové kurzy využívají převážně studenti, kteří angličtinu používají při zaměstnání, při studiu, chystají se na pracovní cestu, popřípadě je čeká pracovní pohovor v angličtině. Ovšem tyto jazykové kurzy navštěvují také studenti, kteří angličtinu považují za svůj koníček.

Tyto jazykové kurzy jsou nabízeny převážně pro jazykovou úroveň Pokročilí (B2 – C2 podle CEF), kdy by měli studenti být schopni konverzovat s rodilými mluvčími o různých tématech a správně aplikovat nabyté znalosti gramatiky. Taktéž by měli studenti rozumět souvislému mluvenému projevu rodilého mluvčího v běžném hovorovém tempu. Jazykové kurzy konverzace v abc english učí pouze rodilý mluvčí (podívejte se na náš abc team zde).

Stejně jako standardní jazykové kurzy i jazykové kurzy konverzace probíhají v pravidelný den a hodinu (dle rozvrhu jazykové školy) s rozsahem výuky 2 vyučovací hodiny za týden. Konverzační jazykové kurzy angličtiny jsou také nabízeny na celý školní rok (34 výukových týdnů), což vede k motivaci studentů ve výuce jazyka po celý rok. Konverzace probíhají ve skupině 6 – 10 studentů.

V těchto jazykových kurzech se nepoužívá žádná učebnice, ale lektorem předem přichystané studijní materiály, které jsou studentům poskytnuty v hodinách anglické konverzace.

Jazykové kurzy anglické konverzace jsou nabízeny v centrále abc english v Ostravě – centrum.

Rozhodli jste se pro konverzační jazykový kurz?

Výborně, v tom případě, se do jazykového kurzu můžete kdykoliv připojit.

Rozvrh konverzačních jazykových kurzů naleznete zde.

Mnoho úspěchů s angličtinou.

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.