Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

S angličtinou do zahraničí

25.7.2012

Co takhle zkouška IELTS

Stojíte před rozhodnutím, kdy zvažujete žit či studovat v anglicky mluvících zemí? Co vám v takovém případě pomůže, je zkouška IELTS.

IELTS (z anglického názvu International English Language Testing Systém) je mezinárodně uznávaná zkouška angličtiny, která hodnotí schopnost člověka studovat, pracovat či bydlet v anglicky mluvících zemích a je nucen doložit své jazykové znalosti angličtiny. Tato zkouška vznikla ve spolupráci University of Cambridge ESOL Examinations, British Council, neboli Britskou radou (státní britskou kulturně školskou organizací) a IDP Education Australia (organizací sdružující 38 vysokých škol z Austrálie).

Kde všude je zkouška IELTS uznávána?

Každým rokem zkoušku IELTS skládá více než 700tis. kandidátů, které chtějí studovat, pracovat nebo bydlet v zahraničí. Zkoušku uznává většina institucí na celém světě. Zkouška IELTS je uznávána na univerzitách ve Velké Británii, Austrálii, na Novém Zélandu, v Kanadě a ve Spojených Státech, dále také firmy, instituce a vládní organizace (mimo jiné české Ministerstvo zahraničních věcí).

Výhody zkoušky IELTS

Zkouška IELTS certifikuje kandidáta přesnou jazykovou úrovní angličtiny ve čtyřech jazykových dovednostech, kterými jsou poslech a porozumění, čtení, psaní a mluvený projev.

Na základě účelu si kandidát může vybrat jeden ze dvou modulů, modul General Training Modul či Academic Modul.

Přehledný systém hodnocení rozděluje výsledky zkoušky IELTS v rozmezí od 0 do 9 bodů.

Zkouška IELTS je platná 2 roky, čímž dokazuje vaši současnou úroveň angličtiny. Univerzity a firmy mají proto jistotu, že dané hodnocení ukazuje vaši aktuální znalost angličtiny.

Kdo všechno může zkoušku absolvovat?

Tato zkouška je vhodná pro všechny uchazeče starší 16 let, kteří chtějí začít studovat či pracovat v anglicky mluvících zemích, jako jsou Velká Británie, Austrálie, Kanada, Nový Zéland nebo USA. Dále je určena pro ty, kteří si chtějí zajistit imigrační vízum do Kanady, Austrálie a Nového Zélandu, dále pro ty, kteří pracují nebo chtějí v budoucnosti pracovat na českém Ministerstvu zahraničních věcí nebo ve státní správě.

Zjistili jste, že chcete zkoušku IELTS absolvovat? Bližší informace ohledně zkoušky naleznete na stránkách Britské rady.

Přejeme mnoho úspěchů ve studiu angličtiny.

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.