Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Online podpora jazykových kurzů angličtiny

16.8.2012

Jazyková škola abc english jde s dobou a sleduje nejen nejnovější trendy jazykového vzdělávání, ale také online nástroje na podporu výuky angličtiny. Jak již bylo zmíněno dříve, online výuka nikdy nenahradí živou výuku angličtiny. Nicméně, online podpora jazykového vzdělávání není nikdy studentům na škodu.

abc english si před více než 3 lety nechala vyvinout online systém na podporu jazykové výuky. Online systém „abc Live!“ je speciálně vyvinut pro studenty jazykové školy abc english. Tento systém umožňuje studentům jazykové školy být neustále spojen se svou třídou angličtiny.

Co „abc Live!“ umí?

Tento online systém je určen pro studenty jazykové školy, pro lektory jazykové školy abc english, pro managery firem, pro HR pracovníky firem. „abc Live!“ je maximálně přizpůsobeno potřebám všech uživatelům.

Velikou výhodou je, že „abc Live!“ je přístupný online. To znamená, že se uživatelé mohou připojit z jakéhokoliv počítače, které je připojeno k internetu.

Jestliže má student potřebu se zeptat svého lektora, popř. svých spolužáků na cokoliv, co se týče výuky angličtiny atd., může jednoduše na třídním fóru zanechat svůj vzkaz. „abc Live!“ má vytvořené přehledné fórum mezi studenty a lektorem.

Někteří studenti chtějí mít přehled o tom, jakou docházku během celého školního roku mají, tj. v jaké lekci chyběli, v kterých hodinách byli omluveni, a kterých lekcí se naopak zúčastnili. V takovém případě se mohou podívat na přehledné zobrazení své docházky podle jednotlivých lekcí. Mohou zde vidět také svou celkovou procentuální docházku.

Studenti, kteří nestihli nějakou jazykovou lekci, mají možnost v „abc Live!“ vidět po každé lekci probranou látku, kterou tam pravidelně vkládají lektoři angličtiny. Tím mohou studenti jednoduše dohnat jak chybějící látku, tak ostatní studenty.

Nejen, že studenti mohou v „abc Live!“ vidět pokaždé lekci probranou, ale také zde lektoři vkládají domácí úkoly, které byly zadány v daných lekcí angličtiny.

„abc Live!“ je interaktivní médium, které slouží studentům na podporu jejich rozvoji angličtiny. abc english zaměstnává pouze kvalifikované a zkušené lektory, kteří pracují na své učitelské praxi, tím mám na mysli, že zaměstnává lektory, kteří neustále vytváří, vyhledávají a vymýšlejí různorodé, zábavné, naučné výukové materiály, hry, aktivity, které pomáhají studentům v jejich studiu. Tyto učební pomůcky pak dávají k dispozici studentům prostřednictvím „abc Live!“, kde si je mohou studenti kdykoliv stahovat.

Studenti, kteří se přihlásí do jazykového kurzu, obvykle nemají ponětí, co se během celého školního roku budou učit. Proto jsme pro tyto účely připravili možnost online náhledu studijního plánu.

Jestliže studenti během školního roku v jazykovém kurzu podstupují testování a chtěli by své výsledky vidět rychle a online, tak se mohou jednoduše podívat do „abc live!“, kde je vkládají jejich lektoři angličtiny.

 

Máte zájem si prohlédnout „abc Live!“? Přístup do demo účtu „abc Live!“ můžete získat kliknutím zde.

 

 

 

 

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.