Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Hlásili jste se do jiné jazykové školy, která Vám jazykový kurz neotevřela?

7.10.2012

Na Moravě působí mnoho jazykových škol. Vybrali jste si svou jazykovou školu, zapsali jste se do správného jazykového kurzu a nyní čekáte na svou první hodinu angličtiny. Co se však může ještě stát je, že se zrovna váš jazykový kurz angličtiny neotevře.

Hlavně nepanikařte!

Stává se, že některé jazykové školy vás lákají příliš velikou nabídkou jazykových kurzů. Nabízí vám nespočet termínů, časů, variant, typu lektora apod. Je to sice hezké, že si student může svůj jazykový kurz takhle sám nadefinovat a vybrat si ten, který mu opravdu nejvíce pasuje. Avšak realita je většinou úplně někde jinde.

Takové to jazykové školy se snaží získat co nejvíce studentů, avšak ve finále dojde k redukci jazykových kurzů a přemisťování studentů z uzavřeného jazykového kurzu do méně vhodného jazykového kurzu. Student tímto začne panikařit a nabízený, alternativní jazykový kurz přijme, i když mu zcela nevyhovuje, například jazykovou úrovní. V takovýchto případech může být student přesunut do jazykového kurzu, který vůbec neodpovídá jeho požadavků a ve finále stejně do jazykového kurzu přestane chodit.

Proč si tedy hned na začátku nevybrat jazykový kurz, o kterém budu vědět, že se opravdu otevře?

Nevybírejte si jazykovou školu podle jejich široké a pestré nabídky jazykových kurzů! Je jen malá pravděpodobnost, že se opravdu všechny nabídnuté jazykové kurzy otevřou. Tak proč se nepřihlásit do jazykové školy s jistotou.

Co ale dělat v letošní školní rok, kdy Vám jazyková škola nenabídla alternativní vhodný jazykový kurz, nebo vám vrátila peníze.

Můžu se tedy ještě někde přihlásit? Není již pozdě na registraci do jazykového kurzu? Mám snad své studium angličtiny odložit o další rok?

Určitě své studium angličtiny neodkládejte, neboť v jazykové škole abc english ještě stále přijímají nové studenty. Jazyková škola abc english otevřela všechny jazykové kurzy pro všechny jazykové úrovně. Rozvrh jazykových kurzů můžete vidět pod jednotlivými pobočkami – Ostrava centrum, Ostrava Poruba, Havířov, Karviná.

Jestliže ještě nemáte své místo v jazykových kurzech, registrujte se ještě dnes!


zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.