Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Mezinárodní certifikát se rovná prestiž a pracovní úspěch

14.10.2012

„Moje angličtina je na vysoké úrovni a mohu se pochlubit tím, že jsem držitelem jednoho z mezinárodně platných certifikátů.“ Gratulujeme! Takto mluví pouze malá část českého obyvatelstva.

Jestliže se nemůžete s touto větou adaptovat, tak v tomto případě neváhejte a přihlaste se do jednoho z přípravných jazykových kurzů angličtiny a získejte tento mezinárodní certifikát jako doklad o svých jazykových znalostech. Ještě teď se dělá nábor do přípravných kurzů PET, FCE, CAE, CPE nebo IELTS.

Kterou jazykovou školu si pro samotnou přípravu zvolit? Chcete se dokonale připravit na některou z výše uvedených cambridgeských zkoušek a udělat pro její úspěšné absolvování maximum? Vyberte si odborníky ve svém oboru, jazykovou školu abc english. Jazyková škola abc english každoročně otevírá přípravné jazykové kurzy pro všechny cambridgeské zkoušky a tyto jazykové kurzy jsou vedeny pouze oprávněnými zkoušejícími pro British Council. Jazyková škola se může pochlubit tím, že má 100% úspěšnost mnoha studentů, kteří si prošli jejím přípravným jazykovým kurzem. Jazyková škola poskytuje svým studentům slevy na danou cambridgeskou zkoušku, nezáleží, jakou cambridgeskou zkoušku si student vybere. Během školního roku jsou studentům poskytnuty cvičné testy k cambridgeským zkouškám – všechny testy jsou zahrnuty v ceně přípravného jazykového kurzu. Součástí kurzovného je také cvičná ústní zkouška s cambridgeským zkoušejícím.  Jazyková škola abc english disponuje propracovaným online systémem, který je rovněž studentům přípravných kurzů poskytnut jako podpora při jejich studiu angličtiny. Abc Live! si můžete prohlédnout zde. Jazyková škola se rovněž může chlubit statusem Jediné mimopražské oficiální partnerské škole British Council.

Nad čím ještě uvažujete?

Výhody držení mezinárodního certifikátu jsou zjevné. Tento certifikát je oficiálně garantovaný a mezinárodně uznávaný doklad o znalosti angličtiny a zvyšuje vaši hodnotu na trhu práce a činí Vás atraktivnějšími pro zaměstnavatele.

Také se můžeme setkat s případem, že některé české vysoké školy upřednostňují při přijímacím řízení uchazeče, který vlastní mezinárodní certifikát z angličtiny. Mezinárodní certifikát je zároveň nejlepším, a mnohdy i nutným, vstupním předpokladem k uplatnění se v zahraničí a to jak při ucházení se o práci, tak při přijetí na jednu ze zahraničních univerzit.

Celosvětově nejznámější a nejprestižnější mezinárodní zkoušky z angličtiny jsou takzvané Cambridgeské zkoušky (Univeroprásity of Cambridge ESOL Examinations), které svou autoritou zaštiťuje druhá nejstarší anglická univerzita. Cambridgeské zkoušky patří k světově nejrozšířenějším a účastní se jich přes 2 miliony lidí ve 130-ti zemích. Jedná se o mezinárodní certifikát s celoživotní platností. Cambridgeské zkoušky pokrývají všechny čtyři jazykové dovednosti, kterými jsou poslech, čtení, písemný a mluvený projev. Tyto zkoušky prověřují znalosti gramatiky, šíři slovní zásoby a užití jazyka v každodenních situacích.

Velikou výhodou je, že tento cambridgeský certifikát má celoživotní platnost. Kandidáti si mohou vybrat složit zkoušku z obecného jazyka. Zde jsou cambridgeské certifikáty rozděleny podle úrovně angličtiny. Dle Evropského referenčního rámce pro jazyky je po úspěšném absolvování zkoušky na úrovni A2 vystaven certifikát KET (Key English Test), na úrovni B1 je vystaven certifikát PET (Preliminary English Test), na úrovni B2 je vystaven certifikát FCE (First Certificate in English), na úrovni C1 je vystaven certifikát CAE (Certificate in Advanced English) a po úspěšném absolvování zkoušky na úrovni C2 je vystaven nejvyšší certifikát CPE (Certificate of Proficiency in English). Mimo zkoušky z obecného jazyka lze získat osvědčení z obchodní angličtiny BEC (Business English Certificate), osvědčení z právnické angličtiny ILEC (International Legal English Certificate) a z finanční angličtiny lze získat certifikát ICFE (The International Certificate in Financial English). Cambridgeské zkoušky nabízejí také speciální testování pro děti YLE (Young Learners English) a školáky (for Schools).

Před složením samotné cambridgeské zkoušky je vhodné si projít přípravným jazykovým kurzem….

Zájemci o zkoušky si mohou v jazykové škole abc english vybrat z širokého spektra přípravných jazykových kurzů různých jazykových úrovní a různého rozsahu. Všichni studenti mají v průběhu roku možnost absolvovat zkoušky nanečisto a to jak písemné, tak mají možnost využít ústní zkoušku nanečisto přímo s cambridgeským zkoušejícím. Díky těmto faktům jsou studenti jazykové školy abc english dokonale připraveni na Cambridgeské zkoušky.

Další výhody pro studenty abc english

Všichni studenti přípravných kurzů abc english navíc zdarma obdrží přístup do propracovaného online systému abc Live! a mají možnost využít po celou dobu přípravného kurzu konzultace ke cambridgeským zkouškám.

Jestliže jste se rozhodli se přihlásit do přípravného kurzu, tak Vám gratulujeme!

informace ohledně Cambridgeských zkoušek a jazykových kurzů naleznete zde.


 

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.