Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Co můžeš udělat nyní neodkládej na září! :)

8.2.2017

Mnoho lidí se ptá, jestli je možné připojit se do jazykového kurzu i během školního roku nebo je nutné čekat s výběrem a přihláškou až na září.

Máte-li chuť a čas studovat jazyk, pak nečekejte a udělejte to právě ve chvíli, kdy máte motivaci. Co se odloží, může zůstat odloženo navždy a to je přeci škoda. Naše jazyková škola ABC English nabízí, že se můžete připojit ke studiu prakticky vždy během roku. Pomůžeme vám s výběrem vhodného kurzu, kde je pro vás volné místo. Určitě nebudete sami, studenti se hlásí průběžně a to i na druhé pololetí. Cena kurzovného se upravuje, takže nebudete ztrátní :).

Někdy se studenti ostýchají přistoupit do kurzů během školního roku nebo v druhém pololetí, že nebudou stíhat výuku. Nemusíte se bát, učební materiály jsou koncipovány tak, že jednotlivé lekce-Units jsou ucelené, tak, že i když  jste neprobrali lekce předchozí, pak vám to nebude nepřekonatelnou překážkou. Také naši skvělí lektoři jsou nápomocni a situaci nově příchozího studenta chápou. Pokud by vám úroveň kurzu, do kterého jste se připojili připadala příliš náročná, nevadí, můžete přejít do úrovně nižší a naopak.

Využijte výhody, které studium jazyků v jazykové škole ABC English přináší...v Brně a Havířově se můžete například připojit do kurzu, kde jsou jen "tři mušketýři" a vy se můžete stát jejich "d´Artagnanem" :), v Ostravě studujte nejpokročilejší úroveň CPE s vysoce kvalitním lektorem-rodilým mluvčím, také v Karviné můžete využít konverzační kurz s lektorem rodilým mluvčím, velkým sympaťákem.

Vybírat můžete ze všech měst a poboček:

Ostrava - Mariánské Hory

Ostrava - Poruba

Brno

Havířov

Karviná

S výběrem vhodného kurzu vám rádi poradíme a budeme se věnovat vašim dotazům.

Kontaktujte nás!

Budeme se na vás těšit a spolu to dotáhneme od pololetí až do vítězného konce.

Buďte s námi v kontaktu, sledujte akce, soutěže, zajímavosti a novinky ze života ABC English. "Lajkněte" si náš Facebook :)

Stačí zmáčknout „To se mi líbí“ a „Sledovat“.

Přidejte si facebook ABC English do oblíbených

 

fotografie

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Chovancová Simonová Marta

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.