Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Články

 

Co můžeš udělat nyní neodkládej na září! :)

8.2.2017 - Mnoho lidí se ptá, jestli je možné připojit se do jazykového kurzu i během školního roku nebo je nutné čekat s výběrem a přihláškou až na září. Máte-li chuť a čas studovat jazyk, pak nečekejte a udělejte to právě ve chvíli, kdy máte motivaci. Co se odloží  

Boj s anglickou výslovností je nekompromisní! Jak jste na tom vy?

3.3.2015 - Patříte do té skupiny lidí, nebo si to alespoň sobě myslíte, kteří anglicky hovoří plynu, bezchybně, nebojíte se komunikovat a zvládáte nejběžnější konverzace a situace v angličtině.  

Chcete se konečně naučit anglicky? Poradím vám pár důležitých kroků, jak jsem se za rok naučila anglicky

31.1.2015 - Už vás to nebaví, jak kolem vás všichni mluví anglicky, a vy se jen straníte. Říkáte si: „Doufám, že na mě nepřijde řada. Doufám, že se mě nikdo na nic nezeptá.“. Angličtina je pro vás veliký handicap a nevíte, co s tím uděláte.  

Angličtina je nekonečný boj! Přináším vám 5 tipů, jak se během jednoho roku dostat o jednu jazykovou úroveň výše!

31.1.2015 - Chcete se zlepšit v angličtině a nevíte jak na to? Marně přemítáte jak efektivně využít váš čas tak, abyste se ve svých jazykových schopnostech posunuli dále? Právě pro vás jsme připravili tento článek.  

Jak se orientovat v nabídce jazykových kurzů a přitom se správně zařadit?

22.9.2014 - Dle statistik, Češi investují nemalé peníze do výuky angličtiny. Řídí se totiž tím, že investice do vzdělání se jim mnohokrát vrátí. Proč tomu tak někdy není, když zrovna u angličtiny to platí dvojnásob?  

Hledáte jazykovou školu v Ostravě? Podle čeho poznáte kvalitní jazykovou školu?

25.8.2014 - Spousta z vás se ptá: „Která jazyková škola je opravdu kvalitní?“, „Jak poznáme opravdu kvalitní jazykovou školu?!“. Na to vám jednoduše neodpovím…  

Jak vybrat jazykový kurz angličtiny a nespálit se?

14.7.2014 - Nic neplatí dvojnásob než to, že investice do vzdělání, konkrétně studium angličtiny, se Vám opravdu vyplatí. Tento článek je věnovat správnému výběru jazykového kurzu a to hlavně z jakého důvodu? Protože investice do vzdělání něco stojí… A aby se vám vaš  

Na řadu přicházejí letní kurzy angličtiny 2014 – Připravte se na letní sezónu s jistotou!

11.5.2014 - Léto je téměř za dveřmi a většina z nás již má naplánovanou cestu do zahraničí. Jak jste na tom s jazykovou vybaveností?  

Jak vybrat vhodnou překladatelskou agenturu a přitom nenarazit?

15.4.2014 - Určitě se to stalo každému z nás, že čas od času potřebujete přeložit nějaký dokument, posudek či odborný text a vaše dosavadní jazykové znalosti nejsou natolik dobré. Rozhodli jste se tedy využít profesionálních překladatelských služeb.  

Vánoce jsou za námi a jazyková škola abc english si dává předsevzetí.

28.12.2012 - Vánoce jsou již za námi a nyní stojíme před koncem roku 2012. Pro většinu z nás byl tento rok plný radostí, starostí, změn či jiných životních událostí. Jaký byl rok 2012 pro Vás?  

Mezinárodní certifikát se rovná prestiž a pracovní úspěch

14.10.2012 - „Moje angličtina je na vysoké úrovni a mohu se pochlubit tím, že jsem držitelem jednoho z mezinárodně platných certifikátů.“ Gratulujeme! Takto mluví pouze malá část českého obyvatelstva.  

Hlásili jste se do jiné jazykové školy, která Vám jazykový kurz neotevřela?

7.10.2012 - Na Moravě působí mnoho jazykových škol. Vybrali jste si svou jazykovou školu, zapsali jste se do správného jazykového kurzu a nyní čekáte na svou první hodinu angličtiny. Co se však může ještě stát je, že se zrovna váš jazykový kurz angličtiny neotevře.  

Angličtina je na prvním místě

16.9.2012 - Hledáte práci? Bez znalostí angličtiny se nechytnete! Při hledání nového zaměstnání si můžete všimnout, že v téměř všech inzerátech je podmínkou nutná znalost angličtiny. Jestliže znalost angličtiny nemáte, nemá cenu, abyste se vůbec o toto místo ucházeli  

Individuální jazykový kurz angličtiny

15.9.2012 - Proč je individuální jazykový kurz tak výhodný? Jednoduše proto, že se jedná o typ jazykového kurzu, který obsahuje profesionální, intenzivní způsob výuky angličtiny.  

Standardní jazykový kurz angličtiny

26.8.2012 - Standardní jazykový kurz angličtiny je vhodný pro ty studenty, kteří se chtějí angličtinu naučit, popřípadě zdokonalit se ve všech jazykových částech, tj. gramatika, komunikace, psaní, čtení.  

Online podpora jazykových kurzů angličtiny

16.8.2012 - Jazyková škola abc english jde s dobou a sleduje nejen nejnovější trendy jazykového vzdělávání, ale také online nástroje na podporu výuky angličtiny. Jak již bylo zmíněno dříve, online výuka nikdy nenahradí živou výuku angličtiny. Nicméně, online podpora  

Jazyková škola Ostrava - kvalitní firemní výuka

29.7.2012 - Kvalitní jazyková škola v Ostravě poskytují kvalitní firemní jazykovou výuku. Základem úspěchu každého zaměstnance v mezinárodní firmě je dobrá jazyková vybavenost. Důležité je, aby každý zaměstnanec ovládal angličtinu alespoň na komunikativní jazykové úr  

Vybrali jste si špatný jazykový kurz, co teď

28.7.2012 - Začali jste navštěvovat jazykový kurz angličtiny a po pár lekcí jste zjistili, že vám jazykový kurz nevyhovuje.  

S angličtinou do zahraničí

25.7.2012 - Stojíte před rozhodnutím, kdy zvažujete žit či studovat v anglicky mluvících zemí? Co vám v takovém případě pomůže, je zkouška IELTS.  

Kurzy angličtiny pro veřejnost 2012

2.7.2012 - Výuka angličtiny je nezbytnou součástí každého člověka v Čechách. Stejně jako většina studentů jsem i já pochopila, že pouze tvrdá píle a studium je ta správná metoda výuky angličtiny.  

Angličtina je světový jazyk – jak jste na tom s angličtinou vy?

29.6.2012 - Angličtina je světový jazyk a předpokládá se, že každý jedinec ovládá tento světový jazyk. Jak jste na tom s angličtinou vy?  

Kurzy angličtiny přes léto 2012

17.6.2012 - abc english nabízí během letních měsíců jako každý rok konverzační a oddychové prázdninové kurzy angličtiny. K létu rozhodně patří poznávací výlety v zahraničí, pobytové dovolené u moře, poznávání nových lidí, nových zvyků, vyzkoušení nových jídel…  

Trh jazykových škol je přesycen. Jakou jazykovou školu si mám vybrat?

10.6.2012 - Jestliže uvažujete o zápisu do jednoho z jazykových kurzů angličtiny, rozhodujete se také o výběru správné jazykové školy.  

Internetová výuka vs. živé kurzy angličtiny

3.6.2012 - Současný svět je typický svým uspěchaným trendem, nikdo nemá čas, nikdo nemá peníze, ale všichni očekávají obrovské výsledky. Stejné to je tak s výukou angličtiny. Dle statistiky téměř polovina Čechů neovládá angličtinu tak, jak většina evropských států.  

Zkoušky Cambridge - PET, FCE, CAE, CPE - Odměňte svou pílí certifikátem Cambridge!

29.5.2012 - Studujete angličtinu již spoustu let a připadá vám, že se stále pohybujete na jednom místě? Nebo naopak máte angličtinu ve slušné jazykové úrovni, takže do dalšího učení ztrácíte motivaci? Dejte si za cíl složit jednu z uznávaných mezinárodních zkoušek  

Jaký typ jazykového kurzu si mám vybrat - prázdninové kurzy angličtiny

21.5.2012 - Potřebujete rychle zdokonalit svou angličtinu? A klasické jazykové kurzy pro veřejnost pomalu a jistě končí. Co teď? Přes prázdniny máte spoustu příležitostí. Stačí si rozmyslet, kolik máte času, peněz a jak intenzivně se chcete angličtině věnovat. Většin  

Jaký typ jazykového kurzu si mám vybrat - konverzace angličtina

13.5.2012 - Stojíte před rozhodnutím, jaký typ jazykového kurzu si máte vybrat. V minulém příspěvku jsme si detailně popisovali náplň, strukturu a cíl standardního (obecného) jazykového kurzu.  

Jaký typ jazykového kurzu si mám vybrat - standardní jazykový kurz

6.5.2012 - Stojíte před rozhodnutím, jaký typ jazykového kurzu angličtiny si zvolit. Na trhu jazykového vzdělávání se setkáváte s různými názvy jazykových kurzů a říkáte si, jaký je v tom rozdíl.  

Jaký typ jazykového kurzu si mám vybrat - jazykové kurzy

30.4.2012 - Jste mladí, ambiciózní a toužíte po kariéře? Nebo po vás váš šéf začíná vyžadovat cizí jazyky? Znalost nejenom angličtiny jsou důležité pro život i profesní uplatnění. Jak jste na tom s angličtinou Vy?  

Angličtina je dnes běžným standardem. Jaké metody výuky angličtiny používáme

8.4.2012 - Angličtina je v současné době opravdu běžným standardem a to jak při studiu na Vysoké škole, tak při hledání nového zaměstnání. Dnes je angličtina považována za běžnou součástí Vašeho života. Jak se mám tedy angličtinu naučit?  

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.