Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Kurzy angličtiny přes léto 2012

17.6.2012

 

abc english nabízí během letních měsíců jako každý rok konverzační a oddychové kurzy angličtiny. K létu rozhodně patří poznávací výlety v zahraničí, pobytové dovolené u moře, poznávání nových lidí, nových zvyků, vyzkoušení nových jídel…

Vyzkoušejte letní kurzy angličtiny, které jsou tou správnou volbou pro ty, kteří si před svou dovolenou potřebují svou angličtinu oživit, popřípadě doučit.

abc english pro Vás připravili:

Intervalové kurzy angličtiny

Tyto kurzy angličtiny probíhají každý týden v přesný den a hodinu. Jsou určeny pro ty studenty, kteří si chtějí léto zpříjemnit angličtinou, zábavným kolektivem, příjemnými konverzačními tématy vedenými těmi nelepšími lektory abc english. Intervalové kurzy angličtiny nabízíme pro všechny jazykové úrovně, tj. od začátečníků až po pokročilé a probíhají v moderních prostorách centrály jazykové školy.

Týdenní intenzivní kurzy angličtiny

Tyto kurzy angličtiny probíhají od pondělí do čtvrtka vždy v dopoledních hodinách. Kurzy angličtiny jsou určeny pro ty studenty, kteří si chtějí oživit, procvičit, dohnat angličtinu před svou dovolenou, popř. služební cestou. Tyto kurzy angličtiny jsou opět vedeny těmi nelepšími lektory abc english. Obsahem těchto kurzů angličtiny jsou opět zábavná konverzační témata, procvičování gramatických jevů, slovní zásoby a témata týkající se dovolené, služební cesty apod. Kurzy angličtiny opět probíhají v moderních prostorách centrály abc english.

Individuální kurzy angličtiny

Třetím typem kurzu angličtiny jsou kurzy angličtiny ve vztahu lektor – student. Tyto kurzy angličtiny jsou určeny pro ty, kteří chtějí individuální přístup lektora, individuální tempo a termín. Výhodou je, že si student sám může zvolit tempo, zaměření a místo výuky angličtiny.

Letní kurzy angličtiny abc english spojují příjemné s užitečným, neboť jsou připraveny tak, abyste si během letních měsíců osvěžili angličtinu, prolomili svoji neschopnost komunikace a doplnili potřebné gramatické jevy a slovní zásobu.

Kurzy angličtiny vedou ti nejlepší lektoři abc english, zkušení a plně kvalifikovaní lektoři, kteří vám pomohou překonat všechny jazykové bariéry svým aktivním a přátelským přístupem.

Letní kurzy angličtiny abc english, spojte příjemné s užitečným!

Letní termíny na kurzy angličtiny naleznete zde.

 

Přeji Vám příjemné léto :-)

 

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.