Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Vybrali jste si špatný jazykový kurz, co teď

28.7.2012

Začali jste navštěvovat jazykový kurz angličtiny a po pár lekcí jste zjistili, že vám jazykový kurz nevyhovuje.

Jazykový kurz vám nemusí vyhovovat a to například z níže uvedených důvodů. Řešením je, že kvalitní jazyková škola vám pomůže vždy problém vyřešit.

Začali jste navštěvovat jazykový kurz, který společně s vámi navštěvují studenti očividně lepší než vy sami. Tento jazykový kurz vás hned ze startu přestal motivovat, neboť nemáte chuť být nejhorším studentem celé skupiny a zároveň nechcete celou skupinu brzdit. V takovém to případě většina studentů do jazykového kurzu přestane chodit.

Opačná situace je, když začnete do jazykového kurzu chodit s tím, že si myslíte, že jste horší, než ve skutečnosti jste. Důsledkem poté je, že se v lekcích jazykového kurzu začínáte nudit. Tímto může dojít také k demotivaci ostatních studentů ve skupině jazykového kurzu.

V takovém případě byste měli okamžitě využít pomoci koordinátora jazykové školy, který vám pomůže s výběrem vhodnějšího jazykového kurzu angličtiny. Čím dříve jazykovou školu oslovíte, tím dříve bude pro vás jazykový kurz efektivnější a dostane se k vám kvalitního jazykového servisu, za který jste si zaplatili.

Zjistili jste, že obsah a náplň jazykového kurzu, který zrovna navštěvujete, nesplňuje vaše potřeby a požadavky. Může se stát, že se přihlásíte do přípravného jazykového kurzu, ale neuvažujete o složení zkoušky. Zjistíte, že je pro vás jazykový kurz příliš náročný a raději byste se zařadili do jazykového kurzu standardního, popřípadě konverzačního kurzu.

V takovém případě, opět nečekejte na zázraky a kontaktujte jazykovou školu, která vám nabídne alternativní jazykový kurz v adekvátní jazykové úrovni.

Nesedí vám styl a způsob výuky nebo snad přístup samotného lektora? Jestliže vám způsob výuky nevyhovuje, neváhejte a požádejte koordinátora o přestup do jiného jazykového kurzu v dané jazykové úrovni. Mohu vás však uklidnit, v jazykových kurzech abc english pro veřejnost učí pouze kvalifikovaní a zkušení lektoři s dlouholetou praxí, takže se tato situace stává ve velmi ojedinělých případech.

Jestliže máte jinou zkušenosti o nespokojenosti v daném jazykovém kurzu, nebojte se obrátit na jazykovou školu. Každá kvalitní jazyková škola vám pomůže vyřešit daný problém.

Přeji mnoho studijních úspěchů.

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.