Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Standardní jazykový kurz angličtiny

26.8.2012

 

Standardní jazykový kurz angličtiny je vhodný pro ty studenty, kteří se chtějí angličtinu naučit, popřípadě zdokonalit se ve všech jazykových částech, tj. gramatika, komunikace, psaní, čtení.

Pro své studium angličtiny jsem se rozhodla využít standardní, nebo také obecný, jazykový kurz. Nyní však stojím před rozhodnutím, jakou vhodnou jazykovou školu si mám vybrat. Rozhoduji se mezi dvěma, které se nacházejí v blízkosti mého bydliště. Před konečným rozhodnutím se však ještě půjdu informovat přímo do jazykové školy osobně, důkladně si přečtu její reference, informuji se u svých nejbližších známých, přátel a kolegů z práce.

Co je levnější? Kurz za 1.499, nebo za 4.990 korun?

Při výběru buďte opravdu obezřetní a porovnávejte dobře, jinak zaplatíte zbytečně více. Na internetu uvidíte spoustu nabídek jazykových kurzů, kdy jazykové školy nabízejí jazykové kurzy od 1499 Kč. Pravdou však je, že tyto jazykové kurzy mohou také znamenat jednodenní kurzy angličtiny, či kurzy na pár hodin za měsíc.

Doporučuji si vždy pečlivě prostudovat, za jaký skutečný rozsah výuky si zaplatíte. Ne všechny jazykové školy tyto informace zdůrazňují dostatečně otevřené.

Může se totiž stát, že si vyberete jazykovou školu, u které zaplatíte za jazykový kurz pouhých 3.490 Kč a nabídku kvalitnější jazykové školy odsunete, která vám nabídla jazykový kurz za 4.990 Kč. Ve finále zjistíte, že jazykový kurz, za který jste si zaplatil, trvá pouze do konce ledna, a kurz, který jste odmítl, trvá celý školní rok až do června.

Buďte proto, prosím, obezřetní a vždy se informujte o tom, za jaký rozsah výuky angličtiny opravdu zaplatíte.

Takovéto zkušenosti totiž mají naši současní studenti v dřívějších jazykových školách.

 

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.