Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Individuální jazykový kurz angličtiny

15.9.2012

V čem je individuální jazykový kurz tak výhodný?

Proč je individuální jazykový kurz tak výhodný? Jednoduše proto, že se jedná o typ jazykového kurzu, který obsahuje profesionální, intenzivní způsob výuky angličtiny. V jazykové škole abc english jsou individuální jazykové kurzy na denním pořádku a jejich studenti si je velmi chválí. Individuální jazykové kurzy využívají nejen studenti z firemní klientely, ale také se velmi rozšířil u soukromé klientely, které se abc english snaží maximálně vyjít vstříc.

Vyzkoušejte – Poznáte ten rozdíl!

Pro koho jsou tedy individuální jazykové kurzy určeny?

Jelikož hlavním principem individuálních jazykových kurzů je výuka ve vztahu „lektor-student“, tak tyto jazykové kurzy doporučujeme těm studentům, kteří se například potřebují velmi rychle připravit na pracovní pohovor, na služební cestu do zahraničí, popřípadě na studium či pobyt v cizině.

Individuální jazykový kurz je správnou volbou také pro ty, kteří jednoduše chtějí mít lektora sami pro sebe a chtějí ve výuce angličtiny postupovat daleko rychleji, než jak je nastaveno ve skupinovém jazykovém kurzu angličtiny pro veřejnost.

Individuální jazykový kurz se stále více stává velmi populárním typem studia angličtiny. Je to pohodlným řešením pro ty, kteří jednoduše chtějí rychlejší progress.

Jazyková škola abc english se snaží svým klientům maximálně vyjít vstříc. Klient, který využije individuální jazykový kurz má možnost si vybrat den a hodinu, ve kterou bude na individuální kurz docházet. Také má možnost si vybrat kolikrát za týden chce výuku realizovat, tzv. rozsah výuky. Rovněž má student možnost si určit zaměření jazykového kurzu, to znamená, že jestliže student chce v jazykovém kurzu spíše konverzaci, nebo spíše gramatiku, nebo business angličtinu, jazyková škola abc english vybírá takového lektora, který je schopný v požadované oblasti studenta uspokojit. Student má také možnost si zvolit, jak dlouho chce jazykový kurz navštěvovat. Určí-li si student délku týdenního studia, měsíčního studia, kurz o 10ti lekcí, studium na dobu neurčito, je to záležitost pouze studenta a jazyková škola abc english bere na vědomí všechny tyto požadavky.

Chci si individuální jazykový kurz vyzkoušet. Co teď?

1. Rozhodli jste se pro individuální jazykový kurz abc english, tak v prvé řadě, prosím, vyplňte nezávaznou objednávku tohoto kurzu.

2. Pro cenovou kalkulaci a objednávku individuálního kurzu klikněte zde.

3. Nejpozději do druhého pracovního dne vám přijdou potřebné informace.

4. Rozhodnete-li se využít nabídky jazykové školy, doporučuji se domluvit přímo s koordinátorem jazykové školy, který vám na základě vašich potřeb a požadavků pomůže vybrat takový jazykový kurz, který je pro vás nejvhodnější.

Přeji Vám mnoho úspěchů ve studiu.

 

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.