Jazyková škola
a překladatelská agentura

Buďte s námi online Přihlašte se online ZDE

Vánoce jsou za námi a jazyková škola abc english si dává předsevzetí.

28.12.2012

Vánoce jsou již za námi a nyní stojíme před koncem roku 2012. Pro většinu z nás byl tento rok plný radostí, starostí, změn či jiných životních událostí.

Jaký byl rok 2012 pro Vás?

My v jazykové škole abc english jsme uskutečnili většinu našich očekávání, cílů a důležitých kroků. Velikou událostí bylo v tomto roce například stěhování celé jazykové školy do nových, moderních prostor. Věříme, že se všem našim studentům v nových prostorách jazykové školy líbí.

Tím, že jste se rozhodli studovat angličtinu v naší jazykové školy, jste učinili nejlepší rozhodnutí pro svůj osobní rozvoj v tomto roce 2012.

Jaké předsevzetí ve spojitosti s angličtinou si však dáváte do dalšího roku 2013?

Jako předsevzetí si určitě dejte motivaci a chuť neustále studovat a pilovat svou angličtinu! Nezapomeňte, že většinu z vás bude angličtina provázet každodenním životem, jak v současnosti, tak v budoucnosti. Popřípadě pro ty, kteří mají angličtinu pouze jako koníček, tak vám přejeme, aby vás angličtina stále tak bavila jako dodnes.

Ti studenti, kteří studují přípravné jazykové kurzy Cambridge, a plánuji složit zkoušku v příštím roce 2013, přejeme silnou vůli při studiu, motivaci a mnoho štěstí.

Chcete si dát předsevzetí do roku 2013, že začnete na své angličtině skutečně pracovat?

Nabízíme Vám tady možnosti, jak se v angličtině zdokonalit.

Pro ty, kteří se do jazykového kurzu angličtiny ještě nepřihlásili a chtějí se do jazykového kurzu přihlásit, využijte tyto jazykové kurzy:

 Přejeme Vám mnoho úspěchů v novém roce 2013.

zpět


lektor angličtiny v Ostravě

Kontaktujte nás

abc english
Sídlo jazykové školy a vedení
jazykových kurzů Ostrava
Tvorkovských 5
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

Najít adresu na mapě
Zobrazit všechny pobočky

Mobil: +420 775 554 673
Telefon: +420 596 616 058
info@abcenglish.cz

Otevírací doba:
Po - Čt 8:30 - 16:30

British Council Partner Institution Oxford quality

Britské centrum a také British Council spolupracuje s jazykovou školou abc english, kterou doporučuje pro přípravu ke cambridgeským zkouškám.